Sunday, December 11, 2011

Getaway to Spain,InshaAllah. :')

Assalamualaikum kawan2!
^_^
Sihatkah anda?
Semoga kalian dalam keadaan sejahtera hendakNya..
Alhamdulillah,
ameen2 ;)
Oh2,
memang dah lama sangat tak update blog ni.
Asyik update resepi jeeeeee.
Bosan kan?
Belog ni bukan pasal resepi je sebenarnya.
Ade je pasal motivation sikit2,
usrah sikit2,
my personal life sikit2.
the whole makes me.
Eceh!
:P
Ni pulak memang tak tahu nak update ape.
Tapi nak jugak update.
So lemme share my winter story.
*Padahal winter baru nak mula!hehe!*
Ok2,
Tahu tak,
Nopa dah mula winter break now!
Hoyeah2!
dan Hoyeah2 lagi sebab cuti adalah selama sebulan!
hehe!
Dan bila winter je mesti nafsu makan bertambah-tambah!
Lapaaaa memanjang,rasa nak telan gajah pon boleh gaknye!
*Astaghfirullahalazimmmm!*
:'P
Hehe!
Ohya,Ya Allah,
cuaca sangat la sejuk sekarang ni.
Kalau keluar dari rumah memang berasap-asap la mulut tu.
ok,
Nopa masih jakun kot kalau mulut berasap.
Padahal dah tahun kedua kat UK ni.
Hihi!
:'P
Oh,salji tak turun lagi pun this year.
Last year waktu2 camni turun dah dia.
Takpelah,kite tunggu aje la ye.
Zzzzzzz~
Cakap banyak pulak.
And tadaaaa..
*tiba2*
Sebab tadi bosan tak tahu nak buat ape.....
Ni main mekap2 kat bilik..muehehehe!
'One thing I love about a camera? It always make me smile!'
:'P
Itu sangat tiba2.
Dan ini ...
IMG_8018
Ni namanye senyum 20cm beserta peace d jari.
zZZZzzz~
hehe!
Nak buat macam mana.
Camera memang suka Nopa.
Eh,bukan,
Nopa memang suka camera.
Ni baru betul fakta.
Dudududu~
:P
Ohya,
Abaikan gambar2 tadi.
Sebab sekarang baru nak masuk cerita Spain.
*Ehem!*
Kawan2,
InshaAllah,
12-15 December ni
Nopa and Syin will off to Spain and Lisbon.
*Seperti tajuk d atas..hehe!*
Jadi,
Doakan perjalan Nor and Syin selamat ye?
:')
Moga jauh perjalanan,luas pemandangan,bertambah cinta pada Tuhan.
Dunia Allah cipta untuk kita belajar kan?
InshaAllah,pandang2 alam sambil belajar,
^_^
Jadi sekian saje update dari Nopa.
Panjang umur
 jumpa lagi!
;)
Ha,
Nak tanya pape inbox my Fb ye?
Formspring lama tak buka dah.
hehe!

Ok,
InshaAllah,
Nopa will update kat korang gambar2 Spain pulak ye!
;)
Sehingga bertemu lagi d alam maya ini..
:P

ok,
Assalamualaikum!
Tak jawab dosa kalau jawab sayanng!

ewahhh~;P
P/s: Dan katakanlah, "Segala puji bagi Allah, dia akan memperlihatkan kepadamu tanda-tanda kebesaran-Nya, maka kamu akan mengetahuinya. Dan Tuhanmu tiada lalai dari apa yang kamu kerjakan." (QS. An-Naml: 93)

1 comment:

acan ketot said...

sonok nye....
jeles2..