Tuesday, September 14, 2010

Salam Canterbury : Part 1

Salam and good day readers..
How are you guys?
Hamboi2...semua demam raya ye?
tu dia gasak la kaw makan semprit smpai tercirit..
Makan tart nanas sampai sebalang habes...
Dodol...takyah cakap...melekat-lekat kat gigi tuh ek??teheee~:P
Hah....
Topic aku ade part2 lak kan..heee~Actually saje je wat entri ni,nak sampaikan salam dari buni asing ni..Especially for my beloved family yep~:')
my first day d Canterbury,UK sekarang ni...dan aku seriously sangat rindu kehangatan Malaysia ok???
Brrrrr....tejUuuuukkk...cejukkkkkkkkkkk.....nih belum winter lagi nih...dah gigil camnih...aishhh2!Ha..korang yang kat Malaysia tu jangan la nak kutuk2 tahap kepanasan Malaysia ok??Kira bersyukurlah negara kita bercuaca camtu..Sumpah aku rindu Malaysia yang hangat itu ok?~=.="

Aku tak banyak nak cerita dalam entri kali ni sebab penat kot dalam flight 13hours...Kaku je badan nih ha...sengal2 ubi je rasa tulang belulang aku nih...=P
So,aim entri aku kali ni cuma nak maklumkan yang aku selamat sampai d bumi Kent nih..Alhamdulillah,syukur ke hadrat Ilahi.Dengan limpah kurnia serta inayah dariNya dapatlah saya menyiapkan folia..bla..bla..bla...[tibe2 teringat zaman buat buku skrap kat sekolah ngan kata2 penghargaan nih~haha~:P]

Nak pictures?Later aku upload banyak2 ok???
[bajet cam orang nak tengok je~teheeee~:P]

Later aku citer bout my accommodation yang terletak d Parham Road,tentang kedai2 kat sini,cuaca n anything lah yang haku rajin nak taip later...belOg haku kan?sukati la kan nak taip ape kat sini..and sukati la kalau korang nak baca ke,nak abaikan atau nak stalking aku kat blog nih..jangan nak kutuk bagi haku down sudah~dudududu~:P

oh ya..a big thanks to our seniors C1 yang bawa kami tengok2 kawasan sekitar,beli sim card baru dll....~[macam kecik je Kent bila aku kate gini..hehe~:P]

Till then,cuddles n smoochies!!!
Hey kamu!!Senyumlah sikit!=)

5 comments:

fatihah said...

hah! dpt comment! yeah canterbury!!

apple damein said...

alhamdulillah

HizRyanz said...

Alhamdulillah dah sampai pun...
Tk cr ye...

-u-n-s-p-0-k-e-n- said...

welcome!

farah diaz said...

adik manis...anda ditag..rajin2 update belok k~