Thursday, August 26, 2010

Afrina Shuhada




WHY?

Becuz I miss U damn much ok!

Haish2......

AcHik RINDU kamu...
RINDU SANGAT!!


3 tahun nanti Achik pergi,mesti kamu dah besar and petah bercakap...
RINDU kat kamu AFRINA SHUHADA...
Achik
nak dengar kamu panggil Achik 'maaaa..'
nak kamu teman Achik time mengaji Quran...
nak kamu tunggu Achik di sebelah time Achik solat...
nak kamu mintak Achik mandikan kamu...
nak kamu mintak Achik watkan susu...
nak kamu mintak Achik dukung kamu sebab kamu takut nampak cicak...
nak kamu mintak Achik peluk kamu sebab kamu takut hujan...
nak kamu menari-nari bila Achik pasang lagu...
nak kamu tersengih lebar depan camera Achik...
nak kamu..
nak kamu...
nak kamu...
Raya nanti kita jumpa ok..^_^
Walaupun kamu tak pandai baca apa yang Achik tulis ni,Achik tetap nak buat jugak entri tentang kamu...:')


3 comments:

Syin said...

sobsss2..sedeyyy yunkkk :(

afrinaaa..wee luv youu..hehe..
tetibe**.. :))

fatihah said...

sepet mate afrina! chinese look!

NorFa said...

syin: hik2..tacing lak mam i ni..^_^

teHA: haha...agak la..ikot ayah dia kot..^^