Saturday, July 24, 2010

miNNie in da hOuse yaa!

Salam and good day readers...
How are you today??
KewL as aLWays??baGos2!!=)
EkceLLi aKu tak mAo cakAp banyaK pon ari nie...
Tapi aku ade benda cHomel nak koNgsi ngan YoU aLL taw!!!
saPe suKe kaTon2 waLt diSney siLA angKAt keNIng ya!! [pengaruh ikLan cadBUry la nie...]
oWkey...kAlau anda minaT maKHLuk2 dari DiSney muSti andA keNAl ngan tiKOs yAng bertELinga beSar berEben bEsar tu kan???
yEAh...I pon suKE giLer baBun ah kat beLIau...
ComEL lagi kiUt miut...
aGree??
Yer...MinNie itu tiKOs yang cOMel dan tiDak bUSuk owKey?
percaya tak dia coMel??
siyess..minnie meMAng coMEl...
tak caya??
siLA truS tarik cuRsoR anda ke bawah ya...


wuuu~
Minnie kat paRis nih!
Minnie n her 'kingdOm'..heee~

Alolo..tomei2..miNnIe leTih ah!Rehat jap~

MinNie and her sis..hik2!!
the lOSt miNNie..hihi~

haaaa...sape cik minniE yang teLAh aku peyMeskan nie ek??
giler cHomel!!!
[eh.sp tah yang comel bila pakai cekak mini maus??XD]
~SUMPAH!!INI AYAT BELIAU KT FB SMLM..hihi!~
ekCeLLi kitowang cakAP pasal minnie tu comel n tibe2 beLiau kuarkan aya di atas..So..i apE lagi,maO upLOad kasi peymes ar gambar2 beLiau kat beLog i,and dia pon tak laraNg,maKin cabAr owKey..haha~
naSeb baek la beLiaU meMang sHomel!!
nama bEliAu???Sobar2..nak kenAlkan ar nih..janGAn geLOjoh owkey..ilEk2...haha~
oWkey!!
name diberi sis Fatin@3F owkey...
SeniOr I kat IPBA...same course wif me~=)
haha..name sebenar beLiau memaNg start ngan uRup F sumernyeee...
and dia pon ade beLOg owKEy..i lUv her bLOg cuz sanGAt banYAk gambAr shantek2 taw!!!
KeLik siNI oWkey:


KompeM u aLL akan jaTuh cintaN ah ngan gamBar2 kat beLOg tue anti..diJAMIN!hihi~
n pesanan untuk u sis Fatin:
Sis!!I dah koTakan janji nih!!Siap pOmote bELOg u agy..beLanje I lolipOp yang kat pic u tuh oWkey!!ngeee~

okLAh..tiLL then..cuddles n smOOchies from me!!!
Salam ceria and saLam 1 Malaysia!!
Hey kamu!!
Senyumlah sikit!!
(^___________^.)



2 comments:

-u-n-s-p-0-k-e-n- said...

gile comel ah!
nak nombor!!!!!
LOL

NorFa said...

haha..ai takde nomor dia..yue p add dia kt fb eyh..xPon g mntak kt beLog dia tuh!!=)