Sunday, January 23, 2011

Sisters are FOREVER Friends~

Salam and Hi reaDers!!
HOw are you today?
sO,
Lemme introDuce to ya all my so cALLed
Mommy a.k.a Syin
Sista a.k.a Ipah
Auntie a.k.a Wayda
Nenda a.k.a Diela
Adik a.k.a NoPa [me lah tu!:P]
~hihi~
Btw,
nama panggilan manja2 jer tu.
And
kami takde talian darah,hubungan,sambungan dan segala yang semaksud dengannya pon.
ok,
ade talian silaturrahim sesama Islam je
Ekeke!
:P
So,
kenapa aku beriya sangat nak share pasal diorang nih?
I don't know
Aku tetiba cam rasa sayang giler2 kat korang malam nih
haha
:P
i'm Not saying dat hari2 laen aku tak syg korang2 semua
Sayang weyh!!
Tapi malam ni macam dah takde kerja sangat agaknye kot
pastu tetiba aku teringat blog yang lama tak update nih
and so sudden
korang asek muncul dalam benak fikiran aku je malam nih
seterusnya rasa nak menaip
meluahkan segala isi hati yg terpendam
Muahahaha!
*Wah ayat aku!!Sastera~:P*
Memang,
we didn't met since we're in diapers
aNd
we oNLy knOw each otHer LeSS thAn 2 years
But
we are in 1 ship.
tHe same shIp
yEah,
'FRIENDSHIP'
kan???
[^_^]
weLL,
akU suka gambar2 kita nih!
Hihihi~
 How much I heart my 'faMILy'..
:')


 Girls!!
Love u all lah!
:')
yup,
now me feel that
We are like sisters
and..
Sisters are Forever FriEnds
Each Morning when the dAy begins
wHen other friendships faDe or eNd
SeaSons come and seAsonS go
suMMer rains tuRn to sNow
but
No matter where they liVe
or hoW far thEy gO...
sIsters are ForEver~
*Weyh,aku amek ayat nih dari card yang Wayda bagi..hihi*
:')
So girls,
"Never explain yourself because your friends don't need it, your enemies won't believe it"
"Fate chooses your relation,you choose your friends~"

Ok,
this doEsn't mean me not make friends with others.
Hey,berkawan biar beribu kot!!
Jangan somBong2 naaa..Tuhan marah!
:'P
tapi3,
Everyone has their oWn cloSe friends rite?
so wE are~
:')
Berkawan biar beribu
Tapi dalam ribuan kawan tu,
berapa ramai yang akan ada
bila kita berduka..
Berapa ramai yang datang mendekat tanpa ada niat selain ikhlas menjadi kawan kita..
Bukan berkawan untuk kita menjadi tempat bergantung semata..
Siapa yang antara ramai2 tu sanggup dengar kita menangis2..
Sanggup dengar kita membebel bebel..
and so on so forth...
there goes the list..ngeeee~
:')


So,untuk korang;
Syin,Ifa,Wayda and Dila,
me love you all with all my heart
Aku senang kawan ngan korang
Aku gembira ada korang
Aku sayang lah korang!
Hihi
no words can describe
how much me love you all girls..
:')
My doa;
"Ya Allah, 
Aku mohon sungguh2 Ya Allah
Peganglah hati2 kami
1 kan hati2 kami
Izinkan hati2 kami ini terus bertaut dengan kasih sayang ini 
Sungguh,
dengan redhaMu ku harap moga hati kami akan terus bersatu~"
Ameen2 Ya Rab..
:')

Kesimpulannyeeeeeeeee;
Korang2 semua diluar sana tu,
Walau di mana saja anda berada
d timur atau barat
Selatan atau utara
Marikh atau Zuhal
erk!?
Hargailah sahabat2 korang tu
Tak salah sekali sekala touching2 camni
Tak masuk neraka ok?
Serta tak d kenakan sebarang bayaran bila kita sayang and hargai kawan2 kita tue
Malah disayangi Allah lagi diberkati hidup tu
hihi..
:'P
Ape salahnya skali skala ucap I love You kat kawan2 tuh
Takkan asyik kat Mak Ayah akak abang adek
Boyfriend Girlfriend ape tah lagi
memang diorang penting dalam life kita
but ingat la gak kat kawan2
Kawan yang selalu by your side tu ha
Penting jugak ok
Korang susah2 demam2 sakit2
Nak ngadu kat sape bila jauh2 ngan family cam kami nih
Sayangilah teman2 anda ye!
Ngaaaaaaaaaa!
Macam kempen Friendship day la pulak!
:P
Oklah,
till then...
Cuddles and sMOoches!
Hey U!
U laaaa~
Ha,senyum la sikit!!
Exam susah pun kena senyum tawu?
Hihi~
[^__________^.]v

nota kaki : Allah Maha Tahu apa yg tersirat di hati kita...Bersihkan hati,betulkan niat..~:')

5 comments:

iefa said...

i love u too lil sis!!
syg family kite ni!!
pamily 69...
muahhhh!
-ipahZ-

Syin said...

sobs2..terharuuuu T_T make me wanna cryy..
hee~i love u all..
syggg laa..
with all my hearttt!!
:))
syins maruko chan!!

wayda said...

heeeee...touching2...i love u all tooo...frenz 4evaaaa..hahaa..ptut pn mcm prnh bc ayt tuee..dlm card tuh upenye..heeeeee...;))))
lots of love,
~wayda kujiro~

kiranui said...

ahaha....nice x2.....

.:rizaL:. said...

huhu...wat brothers r forever friends gak k ahha