Wednesday, March 2, 2011

Bebelan manja.

Assalamualaikum and Hi peeps!
Sumpah tajuk nak mintak lempang!
ekekeke!
:P
'Bebelan manja' auWwww!
=.=
ok,
abaikan.
They said now it's the time for Spring,
but
but
but!
Why the temperature is falling down
and
down
and 
down!
It was 5 degree.
Then it was 4.
Later...
:
:
:
T.T
Rainy days.
Brrr!
It is wet and cold.
Frankly speaking,
I prefer Malaysia.
"Hujan emas di negeri orang, hujan batu d negeri sendiri. Lebih lah elok d negeri sendiri."
:')

Ok2.
Enough lah tue.
Asyik nak homesick je.
Adat la kan orang belajar berjauh-jauhan dulu ngan family.
Hadoi,touching!
:')

Well,
u see people!
Instead of working on my assignments,
I still blogging!
Siap tukar2 my background and fonts for my blog lagi.
Pink is always the theme!
*nak jugak tuh mention!*
:P
Walhal,
Aku have tonnes of assignments to be submitted in March and April.
Allahuakbar.
T.T

Next Monday micro teaching.
Ketaq kaki na nak ngaja walaupun yang jadi 'students' tuh nanti kengkawan sendiri ja.
Lecturer duk perati kat belakang.
Adoiyai.
T.T

Ok2.
Abaikan.
Dont be depressed Norfa.
You'll never walk alone.
Yang penting,
Usaha.
Rajin.
Doa banyak2 kat Allah moga dipermudahkan urusan
plus,
minta berkat doa dari ibu abah.
Ha,jangan lupe tu!
*Tetiba motivate diri sendiri!*

Selain mengadu domba pada Cik bloggie yang disayangi ini tentang kesibukan assignments,
aku juga mahu berkongsi video persembahan aku dan kawan2 di Strode Park minggu lepas.
We were having Mini Malaysian day.
Oh,
skema giler ayat aku!
:P
Sebelum tuh,
Gambar!
Jeng Jeng Jeng!
:
:
:
:
:
:
:
Familiar je kan muka mereka2 nih?
Hihi!!
Selalu je aku tempek gambar2 diorang kat blog.
Paling depan : Diela-Wayda-Ipah-Aku-Syin
FYI,
Syin orang Penang.
Wayda orang Ganu.
Ipah kakak and Diela sama Johor cam aku.
dan mereka ni first time involve ngan menari2 nih.
Tapi
tapi
tapi
Diorang nih sangat cepat belajar ok.
*Sejuk perut mak korang mengandung dulu..hihi!*
Sayang giler kat diorang.
Terima kasih ye sebab sudi join aku!!
:')


 Ni Yusry.
Partner zapin! Thanks Yusry!
:)


Ni my senior.
Yang baju Merah ye kawan2.
Dia yang give the chance buat show.
Xie Xie!
:')
oh,
Yang omputih tuh photographer.
:)

So,
ni la video nye.
Simple steps je.
Dah dua tahun kot aku tinggal zapin nih.


Ok.
It 1230 am ady,
I need my sleep aite now.
Thanks for reading!
Love ya peeps!!
:)
So till then,
Cuddles and smooches!

Hey U!
Senyumlah sikit!
[^_______________^.]v

notakaki: Orang2 Johor,maaflah kalau langkah zapin saya sumbang sikit. 2 tahun dah tinggal ni.
:')

oh,saya suka background baru Cik bloggie!
:P

6 comments:

Amira is mira said...

serius..rindu zaman menari.dah 3 tahun tinggalkan!

shinamarukochan said...

i love u too..xoxoxo..
hee~ tengsss coz ajar zapin eventho my langkah ade sumbang =.=
n nice background..hehehe~^^

luv byk2..:P

mIss ♡ AtuL said...

sgt syiok dear...

iefa said...

love u too!! comel2 gmbar die...hehe


i suke font die...sgt cun ok!
jgn ubah2 for the next 2 or 3 years...ngehehe...

love u muchhyy2 much nopa meimei... :)

Azham Vosovic said...

Amboi, kat M'sia tak mau berzapin noh heheh

NorFa NFMD said...

sis mira: huk2....jom nari..leh kurangkan lemak ckit..hihi

syin : me love u more!!!!meluk kua2!!!!!!^_^

miss atul :hihi...yup2!!^^

ipah kakak: ngeeee....tak tukar,suke yg nih!!!hihi..luv u more!

azham:nanti kak nor balik kita nari eh..haha