Saturday, March 26, 2011

Cerita March lagi.

Assalamualaikum readers!
Yosh!
Last time me update blog was 19th March,that was a week ago aite?
Well,
as I mentioned kat my previous post, March adelah busiest month ever for me and my colleague too!
Gosh!
Assignments!
Presentations!
Micro-teaching!
Drama!
Zapin for Malaysian day!
Fuhhhhh!
Lega dah sekarang nia!
Walaupun still ade portfolios n assignments yang kena hantar on this April.
Atleast dah kurang sikit kerja ni.
>___<
Ni update2 belog sambil makan Maggie goreng.
Teringin~Dudududu...Tetiba je cite pasal maggie lak.
:P
ok,

Yang nak tengok gambar2 event,p tengok my FB yeh.
:P
ohye,
Klik sini kalau nak tengok my drama:
Blah Blah Blah
Sesungguhnya tidaklah senang menjadi seorang assistant director,merangkap orang yang uruskan props, yang juga seorang pelakon,seterusnya choreographer yang takdelah bertauliah sangat~
:P

hukhuk!
Lucky me kawan2 sekelas tu semuanya berbakat and without too much words diorang boleh buat.
Thanks to all!
:')
Dah habis drama,ade pulak Malaysian Fest.
Masak2.
Rumah aku buat karipap.

Menari.
Zapin.

Ok,
Done jugak!
Paling tak boleh lupa kuih buah Melaka.
and badak berendam.

Sedap!
Thanks seniors!
Ohmy,seriously masa event tu aku rindu giler Malaysia!
:'(
Nak2 balik2 je dari Uni,aku tengok warga Parham Road sibuk angkut barang2 depa pakat balik kampung semua!
*FYI,Parham Road tu student's village untuk CCCU's students*
Grrrr...!
Aku nak balik jugak tawu?
T___T


Ok,ekcelli kitorang dah start cuti sebulan nia..
Easter break.
Spring break.
Entahla ape nama cuti ni.
Janji yang aku tahu Spring is here!
Yeaaay!!
Dah boleh la pakai baju bunga2,
takyah pakai coat or jacket tetebal lagi.
:'D

Urm2!
InshaAllah akan ke spring camp d Ireland and berjaulah seminggu d sana.
:')
Then,
nak jenjalan kat London kot.
Pape pun,
semoga cuti ni di isi dengan sempurna.
[Amboi,ayat!hik2!!:P]

Maka,itulah saja report untuk bulan March d Canterbury ini ye.
Till then,
Cuddles and smooches!

From Canterbury with love...


Hey You!Senyumlah sikit!!!
[^________^.]v


notakaki: tak pernah jemu merindui Malaysia tercinta!:')

1 comment:

shinamarukochan said...

heee~btul2 bz giler..lama giler i berhibernate..>_<

hikhik..xsbor nk jejalan..

luv u!