Thursday, March 10, 2011

March.

Assalamualaikum readers!
Konnichiwa anyo!
Harap korang baik2 aje ok?
:')

Aku rasakan,
aku ngan kawan2 cohort aku la paling busy bulan 3,4,5 nih!
*I mean it! :'P*

Well,
assignments as usual!
Duhh!
I bet you guys dah read my short notes on d side bar of miss bloggie ni..
:P
So,
March thingy:
Language Awareness 9 March -checked!
ICT presentation 15 March- checked!
Language Development presentation 17 March-checked!
Drama presentation 23 March- Checked!
Owkey!
Takyah list pepanjang,
Migrain karang!
=.=

Like siyesly,
dengan Micro teachingnya lagi,
Fengsan you!
:'P
So,
sape kata senang nak jadik cikgu ni?
Sape kate?
Sapeeee??
:P
Nak mengajar pun kena ikut methodology yang betul tawu.
Eliciting lah,
correcting students lah,
tu la,ni la..
Adoi!
But never mind,
Best la jugak sebenarnye!
*Ikhlas ni tau!*:')
Pastu2,
drama kitorang 23 March.
Penat gak la nak berlatih.
Even though aku cuma Assistant Director,
penat jugak asyik terpekik,terlolong kata
"cut,semula boleh?!"
Ok,tipu.
Aku takde la garang sangat jerit camtu.
dududu~
Tapi,ilang gak suara ni bila nak betulkan mana2 part time latihan drama.
Nasib baik kawan2 kelas aku cepat belajar and pelakon yang hebat2 semuanya.
Senang je kerja ngan diorang~
:')
Btw,
there are friends asking about the weather here.
Well,
I should say that Spring is coming!
Hoyeh!
:')
~Ni daffodils kat CCCU~
The temperature now is between 3,4 to 10 degree.
It just nice!
Tak panas sangat,
tak sejuk sangat,
Ok2 je la tu.
Cumanya,
When the wind blows,
oh,
itu adalah saat yang tidak nice ye.
Gigil~Gigil~Gigil jugak..
:'P
Ok,I'm in love with this shirt!
Superman!
Ehe!
Peace yo!

Till then,
cuddles and smooches!

Hey you!!
Senyumlah sikit!
[^_^.]V

notakaki:
Sesibuk mana pun kita,jangan sampai terlupa mencari masa yang ada untuk mendekatkan diri pada Nya..:')

1 comment:

AMALINA 498032 said...
This comment has been removed by the author.